Galerie 28

BEELDHOUWEN  --- SCHILDEREN IN ACRYL --- WERKOCHTENDEN           

Workshop Beeldhouwen

Beeldhouwen

In het atelier van Galerie 28 bestaat de mogelijkheid tot het volgen van een workshop beeldhouwen in bijv. chinees of braziliaans steen. In één dag een beeld maken? Het kan !  In groepjes collega’s, vrienden, familie, echtparen of vriendinnen van ca.6/8 pers.
Wilt u indvidueel meedoen kunt u informeren naar een datum, komt u echter met een “eigen” groep wordt de datum in overleg gepland.
De kosten van de workshop zijn € 75,- incl. steen, gebruik materialen en gereedschappen, houten sokkel met pen, koffie/thee, lunch en drankjes.
Groepjes van max 4 personen.
Een superdag om samen iets bijzonders te doen.

Workshop schilderen met acryl

Schilderen met acryl

Een workshop schilderen met acryl en genieten van een heerlijke Franse lunch. Er wordt gewerkt in groepen van ca. 4/5 personen, geeft u zich individueel op kunt u informeren naar een datum, komt u met een ”eigen” groep vriendinnen, vrienden, bevriende echtparen, collega’s, familie etc. wordt de datum in overleg gepland.
De kosten van de workshop zijn € 75,- pp incl. gebruik materialen, verf, doek van 60x80 of
+/- naar keus, koffie/thee, lunch en drankjes.
Groepjes van max 4 personen.

inclusief Lunch

Info

Ook bestaat de mogelijkheid tot het geven van workshops van halve of hele dagen op locatie,
bijv. een bijzonder feestje (van 8 tot 12 pers.), teambuilding (van 12 tot 40 pers.)
Vraag hiervoor vrijblijvend een offerte aan.
Informatie over workshops: beeldhouwen, schilderen in acryl, wasboetseren en atelier van de kunstenaar: 06-15197494 of bij  www.galerie28.nl of E: nes@galerie28.nl